پروتز سینه

منظور از پروتز سینه چیست؟

منظور از پروتز سینه چیست؟

پروتز سینه نوعی فرم مصنوعی از پستان است. انجام این عمل زیبایی کاملا شخصی است و در واقع این خود بیمار است که تصمیم به انجام این عمل می‌گیرد.بیشتر پروتزهای سینه از ژل سیلیکونی نرم شکل گرفته‌اند تا شکل طبیعی سینه را داشته باشد.

گاهی برخی ترجیح می‌دهند که ترمیم بافت سینه را تنها با لیفت یا پروتز سینه انجام دهند و برخی دیگر برای نتیجه بهتر به هر دو مورد نیاز دارند. انتخاب نوع پروتز مورد نیاز بسته انتخاب بیمار، سایز و اندازه‌ای که دارد، انتخاب می‌شود. در ادامه اطلاعات بیشتری در این خصوص برای شما ذکر خواهیم کرد.

سطح خارجی پروتز نرم و کاملا صاف است تا هنگام لمس احساس کاملا طبیعی و مشابه با سینه داشته باشد. از آنجایی که این عمل زیبایی به عنوان ترمیم و زیبایی مورد استفاده قرار می‌گیرد، سال‌هاست که بسیاری از خانم‌ها در سراسر جهان آن را انجام می‌دهند.

منظور از پروتز سینه چیست؟

 

انواع پروتز سینه

پروتزها در شکل و اندازه‌های متنوعی هستند و به گونه‌ای طراحی شده است تا هنگام حرکت کردن، انجام فعالیت و لمس کردن سینه احساسی شبیه به سینه طبیعی داشته باشد. به‌طور کلی بهتر است با مشورت جراح پستان نوعی را انتخاب کنید که با سبک زندگی و فعالیت شما سازگار باشد.

پروتزها در انواع مختلفی از اشکال، اندازه و رنگ پوست وجود دارند و از موادی ساخته شده‌اند که از نظر حرکت، احساس و وزن، بسیار شبیه به پستان طبیعی طراحی شده‌اند. شما باید با توجه به سبک زندگی‌تان، پروتز مناسبی را انتخاب کنید. در ادامه شما را با هر یک از انواع پروتز سینه آشنا خواهیم کرد:

 

پروتز آب نمکی

در این نوع، پروتز با آب نمک استریل پر شده است. در صورتی که پروتز آب نمکی نشت داشته باشد، آب نمک استریل به‌طور طبیعی توسط بدن جذب می‌شود و در نهایت از بدن دفع خواهد شد. بر اساس تایید FDA پروتز آب نمکی استحکام و بافت یکنواختی دارد و برای خانم‌های بالای ۱۸ سال مورد تایید و کاربرد است.

منظور از پروتز سینه چیست؟

 

پروتز سیلیکونی

این نوع پروتز با ژل سیلیکون پر شده است و به‌دلیل محتویات آن نسبت به نوع دیگر پروتز، بافتی شبیه‌تر به سینه دارد. در صورتی که این نوع پروتز دچار نشتی شود، در همان جای خود باقی می‌ماند و به لایه‌ها یا قسمت‌های دیگر پروتز وارد می‌شود. اگر این نوع پروتز انتخاب شماست، باید به‌طور منظم به پزشک مراجعه کنید تا وضعیت پروتز مورد بررسی قرار گیرد.

گاهی ممکن است برای بررسی وضعیت پروتز نیاز به انجام سونوگرافی یا MRI داشته باشید. انجام این نوع پروتز تنها به افراد بالای ۲۲ سال توصیه می‌شود.

منظور از پروتز سینه چیست؟

 

انواع پروتز سینه از نظر تفاوت ظاهری

 

پروتزهای ثابت یا Gummy bear

همانطور که از نام این پروتز پیداست، در صورتی که دچار پارگی شود، تغییر شکل و حالت نمی‌دهد و همانگونه ثابت خواهد ماند. تراکم این نوع پروتزها نسبت به نوع قدیمی‌شان بیشتر است و در نتیجه سفت‌تر هستند. این مدل پروتز مخروطی شکل‌اند و در صورتی که چرخانده شود، شکل غیر طبیعی را به سینه می‌دهد. برای قرار دادن آن نیاز به برشی بیشتر است.

 

پروتز گرد

پروتز گرد، سینه را پرتر از نوع دیگر یعنی پروتز ثابت نشان می‌دهد. از آنجایی پروتز گرد از هر زاویه شکل یکسانی دارد، در هنگام چرخش، بافت ظاهری سینه تغییر نخواهد کرد.

 

پروتز با سطح صاف

پروتز سینه با سطحی صاف از نرم‌ترین انواع پروتز سینه است، همچنین حرکت طبیعی‌تری نسبت به انواع دیگر دارد. ممکن است این پروتز به‌صورت موج‌دار یا سطحی ناهموار در مقایسه بافت‌های دیگر سینه قابل لمس باشد.

 

پروتز تکسچر

این نوع پروتز داخل سینه حرکت نمی‌کند و جابجا نمی‌شود و نسبت به مدل سافت، خطر ایجاد اسکار در کپسول پروتز سینه وجود ندارد.

 

چه کسانی کاندیدای مناسبی برای گذاشتن پروتز پستان هستند؟

پروتز سینه به اهداف مختلفی مورد استفاده قرار می‌گیرد؛ اما در نهایت داشتن سینه‌های بزرگ و زیباتر هدف از انجام این عمل زیبایی است. هدف از انجام آن به شرح زیر است:

  • کسانی که سینه‌های کوچکی دارند یا یکی از سینه‌های آنها به‌طور قابل توجهی از دیگری کوچکتر است، پس از لباس پوشیدن این تفاوت احساس می‌شود.
  • پس از بارداری و کاهش وزن دچار تغییرات قابل توجهی در سینه‌های خود شده‌اند.
  • هنگامی که عمل جراحی در سینه انجام داده‌اند یا طی اقدامات درمانی، قسمتی یا کل بافت سینه برداشته شده است.
  • به‌دلیل کوچک بودن سینه دچار کاهش اعتماد به نفس شده‌اند و با انجام این عمل زیبایی احساس بهتری خواهند داشت.
  • نوک سینه در وسط سینه قرار ندارد.

 

اهداف خود را قبل از انجام دادن پروتز سینه با پزشک در میان بگذارید تا شما را به خوبی راهنمایی کند. در حقیقت متوجه خواهید شد چه نوع پروتز سینه‌ای را بر اساس نیازتان انتخاب کنید.

منظور از پروتز سینه چیست؟

 

محل قرارگیری پروتز سینه باید چگونه باشد؟

در انتخاب محل قرارگیری پروتز پستان، بیماران نباید دخالتی داشته باشند و این موضوع، کاملا تحت اختیار پزشک متخصص است. مبنای تصمیم‌گیری پزشک، جنس بافت سینه است. اگر سینه بافت چربی خوبی داشته باشد، پروتز روی آن قرار می‌گیرد و اگر پستان خیلی کوچک باشد پروتز زیر آن قرار می‌گیرد.

 

آیا این جراحی برای بارداری و شیردهی مشکلی ایجاد می‌کند؟

جراحی پروتز سینه هیچ اختلالی در شیردهی یا بارداری ایجاد نمی‌کند.

 

پروتز سینه چه عوارضی دارد؟

پروتز همانند دیگر اعمال زیبایی ممکن است خطرات و عارضه‌های احتمالی داشته باشد که باید حتما از آن اطلاع داشته باشید:

  • ایجاد بافت اسکار که می‌تواند منجر به تغییر ظاهر بافت پستان شود.
  • احساس درد پستان
  • عفونت
  • تغییر احساس در نوک سینه و به‌طور کلی سینه
  • تغییر حالت پروتز
  • نشت یا پارگی پروتز
  • ممکن است نیاز به عمل جراحی برای اصلاح این تغییرات و مشکلات ایجاد شده وجود داشته باشد.

منظور از پروتز سینه چیست؟

 

بهترین دکتر پروتز سینه

قبل از هرگونه اقدامی باید در انتخاب پزشک خود دقت داشته باشید. اگر پزشک شما مهارت و توانایی بالایی در این زمینه داشته باشد، قطعا هر گونه عارضه‌های احتمالی ناشی از پروتز سینه به حداقل خواهد رسید.

قبل از هرگونه اقدامی به روش‌های مختلف مانند پرس و جو یا سرچ و مطالعه در رابطه با تجربه پزشک داشته باشید و با اطمینان این عمل مهم زیبایی را انجام دهید. زمانی که بهترین پزشک را انتخاب کنید، قطعا بهترین نتیجه را شاهد خواهید بود.

 

نکاتی که باید قبل از انجام پروتز سینه بدانید

قبل از انجام پروتز سینه باید به نکاتی دقت داشته باشید که این موارد به شرح زیر است:

  • پروتز برای درمان و رفع افتادگی بافت و پوست سینه نیست. اگر دچار چنین مشکلی باشید، پزشک همراه با پروتز، لیفت سینه را به شما پیشنهاد خواهد داد تا به نتیجه دلخواه خود برسید.
  • پروتز سینه طول عمر دائمی ندارد. متوسط طول عمر این پروتز حدود ۱۰ سال است. به‌طور کلی هرگونه تغییری مانند کاهش یا افزایش وزن می‌تواند در تغییر پروتز و طول عمر آن تاثیرگذار باشد.
  • هنگامی که نیاز به ماموگرافی داشته باشید، استفاده از این روش تشخیصی بسیار پیچیده می‌شود و نیاز به روش‌های تشخیصی تخصصی‌تری خواهید داشت.
  • اگر بخواهید پروتز را از سینه خود خارج کنید، ممکن است نیاز به جراحی‌های دیگر مانند لیفت سینه داشته باشید تا بافت سینه حالت قبلی خود را داشته باشد.
  • قبل از عمل جراحی باید از مصرف داروهایی مانند آسپرین یا داروهای دیگری که خونریزی را افزایش می‌دهند، خودداری کنید.
  • اگر سیگار می‌کشید، باید به مدت ۴ تا ۶ هفته قبل و پس از جراحی مصرف سیگار را ترک کنید.

منظور از پروتز سینه چیست؟

 

تعویض پروتز

زمان تعویض پروتز را معمولا پس از ده سال در نظر می‌گیرند؛ اما بهتر است زمانی که مدت استفاده از پروتز به هشت سال رسید، سونوگرافی انجام دهید. در سونوگرافی می‌توان تشخیص داد، که آیا پروتز دچار آسیب شده یا نه. اگر سونوگرافی مشکلی نداشت، نیازی به تعویض نیست.

منظور از پروتز سینه چیست؟

 

وزن پروتزهای سینه چقدر است

پروتزهای سیلیکون در وزن‌های مختلفی در بازار وجود دارند. وزن پروتز بستگی به وزن افراد دارد و بهتر است، وزنی را انتخاب کنید که احساس راحتی بیشتری داشته باشید.

 

پروسه انجام پروتز سینه

در اغلب مواقع افرادی که پروتز سینه انجام می‌دهند، نیازی به بستری شدن ندارند و می‌توانند همان روز به خانه بازگردند. انجام این عمل زیبایی توسط تیم جراحی تهران با بیهوشی عمومی انجام می‌شود. در طول این روش جراحی، پزشک ممکن است به چند شکل برش برای قرار دادن پروتز در سینه وارد کند:

  • برش در قسمت پایینی سینه
  • زیر بغل
  • اطراف نوک پستان

بسته به انتخاب بیمار هر یک از انواع پروتز یعنی پروتز آب نمکی یا سیلیکون در بافت سینه قرار می‌گیرد و سپس برش بسته خواهد شد. هنگامی که پروتز در جای خود قرار می‌گیرد، برش را با بخیه می‌بندند.

منظور از پروتز سینه چیست؟

منظور از پروتز سینه چیست؟

 

پس از انجام عمل زیبایی پروتز سینه

به احتمال زیاد برای چند هفته بعد از پروتز سینه درد و تورم پس از جراحی وجود دارد، گاهی اوقات برخی از افراد کبودی را نیز مشاهده می‌کنند. به مرور زمان زخم‌های ایجاد شده بهبود می‌یابد؛ اما به‌طور کامل جای زخم به‌دلیل برش وارد شده از بین نخواهد رفت. طی دوران نقاهت باید از سوتین‌های ورزشی استفاده کنید تا پروتز درست در جای خود قرار بگیرد.

جهت جلوگیری از درد، پزشک ممکن است داروهای مسکن مختلفی را برای بیمار تجویز کند. اگر مشغول به کارید و فعالیت‌های فیزیکی سنگینی ندارید، می‌توانید پس از چند هفته کار خود را شروع کنید. باید به مدت دو هفته از انجام فعالیت‌های سنگین و هر فعالیت دیگری که منجر به افزایش ضربان قلب یا فشار خون می‌شود، خودداری کنید.

نکته‌ای که باید بدانید این است که طی این مدت سینه شما با هرگونه تماس بدنی و به هر حرکت ناخوشایند، حساس خواهد بود. اگر پزشک از بخیه‌های جذبی برای شما استفاده نکرده است و لوله تخلیه در نزدیک پستان قرار ندارد، نیاز به قرار ملاقات بعدی خواهید داشت.

فرم درخواست خدمات

راه های ارتباطی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *